DELLAS TOUR

Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 17.05.2024, 10:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Разделы новостей
Праздники [8]
Детские лагеря [4]
детский отдых
Главная » 2018 » Декабрь » 11 » Новогодние праздники
Новогодние праздники
11:29

Загадкові Карпати

І.Франківськ - Коломия - Косів - Резиденція Св МиколаяВижниця І.Франківськ

03.01-09.0119р.

     У програмі туру: захоплююча екскурсія Чернівцями, резиденція Буковинських Митрополитів, Театр, архітектурний комплекс площі Рінгпляц, Театральна площа, площа Філармонії, площа Турецької криниці, неперевершена Панська вулиця, Резиденція Св. Миколая, майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас… вікторини…. Конкурси…та чудовий, гарний настрій

Описание: Snezhinka
Програма туру:                                                            

1 день: 03.01.19р. Відправлення з міста Камянське

2 день: 04.01.19р. Прибуття в м.Івано-Франковск , оглядова єкскурсія по місту

Виїзд з Івано-Франківська. Переїзд в Маняву.

Екскурсія «Манявський скит». Православний монастир, заснований у 1606 р. біля села Манява, пам'ятка архітектури початку XVII ст.
Хресто-Воздвиженський чоловічий монастир, названий в історії Українським Афоном, твердиня православ'я.
Історія Манявського Скита приховує багато нерозгаданих досі таємниць. А найбільшою загадкою для дослідників залишаються цілющі властивості води, яка збирається всередині печери, що утворилася у велетенському камені, який лежить на горі поряд із монастирем. Тут ченцям Скита являлася сама Цариця Небесна, тому в народі він називається «Блаженний камінь».
Також в монастирі є Мироточива ікона Божої Матері "Ігуменя Манявська" до якої часто звертаються прочани.
Обід в монастирі.

Манявський водоспад є одним із найбільших серед водоспадів Західної України. Розташувався він в с. Манява в гірському масиві Українських Карпат — Горгани. Водоспад є гідрологічною пам'яткою природи місцевого значення. Основним джерелом Манявського водоспаду є р. Манявка. Його висота сягає близько 20 м. Манявський водоспад є одним із кращих та найяскравіших місць для туристів. Якщо Ви відвідуєте Манявський Скит, то від нього можна зробити піший тур до водоспаду (при хорошій погоді).

Поселення в готелі. Вечеря.

3 день 05.01.19р. Сніданок. Виїзд на єкскурсію

Косів. Майстер-клас по гончарству.
На майстер-класі з гончарства ви можете ознайомитися з усіма секретами гончарного виробництва на Гуцульщині. Гончарство тут розвивалось з давніх часів. У багатьох селах Гуцульщини основним ремеслом було гончарство, що дозволило місцевим майстрам швидко розвинутись та набути свого особливого, унікального стилю. Цей стиль розвивався, утворюючи нові види техніки виготовлення та розпису. Саме Косів зберігає багаті традиції народних ремесел Гуцульщини та Карпатського краю в цілому.

Далі переїжджаємо в с. Шешори.
Село Шешори надзвичайно мальовниче та красиве, природа не обділила його нічим. Тут є і прекрасні ліси, і мальовничі гори, і водоспади.
Річка Пістинька, що протікає на території села утворює досить значні водоспади, один з них Великий Гук, найбільший водоспад в Прикарпатті. Висота його падіння сягає п'яти метрів. Свою назву він отримав через те що гучить постійно, так кажуть місцеві жителі, котрі вже звикли до свого шумного сусіда.
Сріблясті водоспади, котрі знаходяться трохи нижче по течії, також є надзвичайно красивими. Це ціла серія невеликих водоспадів що є на річці. Завдяки камінню, котре їх утворило вода здається трохи сріблястого кольору, через що водоспади й отримали свою назву. Варто побачити цю пам'ятку природи взимку, коли краплі води починають потроху замерзати утворюючи природні льодові скульптури, котрі кожен рік мають різну форму. Здається що природа тут створює свої шедеври просто для того щоб люди могли зрозуміти що її ніколи і ніхто не перевершить..

Далі по програмі «Екскурсія до майстерні ліжникарів» в с. Яворів.
В Яворові ви отримаєте майстер-клас з плетіння ліжника,познайомитеся з гуцульськими майстринями та зможете замовити ліжник власного дизайну або придбати вже готові вироби.
Ліжник — плетений руками виріб з овечої шерсті. Гуцульські ліжники використовується як ковдра, покривало, килим. Ліжник дуже теплий та має цілющі властивості. Зроблені з душею, виключно руками та за спеціальною технологією гуцульські ліжники служать не одне десятиліття та дарують цілюще тепло кожної зими. Переконайтеся в цьому і Ви!
Ми гарантуємо, що після такої поїздки ваше уявлення про Карпати, гуцульську культуру і чудеса, які можливі в цих краях, стане ще красивішим і багатшим!.

Відпочинок.Вечеря.

4 день: 06.01.19р. Сніданок.Виїзд на єкскурсію

Зустріч групи на залізничному вокзалі або за місцем домовленості. Сніданок. Запрошуємо на пішохідно-автобусну екскурсію по чарівному «Маленькому Парижу» - Чернівцям. "Чернівці - це місто, де недільний день починався з Шуберта, а закінчувався дуеллю. Це місто - на півдорозі між Києвом і Бухарестом, між Краковом і Одесою - було негласною столицею Європи, де співали кращі сопрано, а кучера фіакрів сперечалися про Карла Крауса, де тротуари підмітали букетами троянд і де книгарень було більше, ніж кав'ярень...".

Під час пішохідної екскурсії побачите безліч унікальних і найкрасивіших пам'яток, а саме Резиденцію Буковинських митрополитів (нині Чернівецький національний університет), який зовсім недавно увійшов до світової спадщини ЮНЕСКО. А який гарний комплекс Центральної площі, де з балкона Ратуші виходить Сурмач і грає на сурме мелодію «Марічка». Архітектурний комплекс Театральній площі з драматичним театром, а також єврейський народний дім, який був побудований на гроші єврейської сім'ї в 1908 році.
Відвідування Резиденції Буковинських Митрополитів, де відкриється для вас вся Альма- Матер, яке побудував чеський архітектор Йозеф Главка. Ви побачите мармурову, червону і блакитну зали.

Переїзд до Коломиї. Екскурсія у Коломию, під час якої ми оглянемо головний проспект, міську ратушу, дерев’яну церкву XVI століття, відвідаємо музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття та музей «Писанка» – єдиний в Україні, що занесений у книгу рекордів Гіннеса. Колекція цього унікального музею нараховує близько 10 тис. експонатів не тільки з усіх регіонів України, але й з Польщі, Чехії, Румунії, Франції, Канади, Пакистану, Індії, Китаю, Єгипту та Алжиру.

Відпочинок. Вечеря.

5 день 07.01.19р. Сніданок.

 Виїзд до резиденції Св. Миколая. У мальовничому куточку Покутсько-буковинських гір, який є чи не найдивовижнішим регіоном України, з ласки Божоїна окраїні села Пістинь Косівського району на території Національного природного парку «Гуцульщина» з 2004 року активно діє «Маєток Святого Миколая». Зустріч зі Св. Миколаєм ознайомить дітей з його власним маєтком, де Він з радістю покаже свою власну домівку, де втілюються найзаповітніші бажання кожної дитини.

Там вони мають змогу зустрітись із ангеликами, різними звірятками та із самим Святим Миколаєм, який привітає Вас та Ваших діток в своїй резиденції та вручить подаруночки для кожної дитинки. Відвідання Вернісажу Різдвяної та новорічної іграшки. Навколо маєтку розважальні дитячі майданчики: лабіринти, різні конкурси, катання на бричках тощо… 

А після дивовижної зустрічі зі Св. Миколаєм, на вас чекає справжній майстер-клас з народних промислів – гончарство. Майстер-класи дають унікальну можливість зазирнути в таємницю творчого процесу художника, а головне - Розкрити свої унікальні здібності, створені власноруч унікальні шедеври, де вам відкриється весь світ та ВСІ секрети древнього ремесла.

 Відпочинок. Вечеря.

6 день 08.01.19р. Сніданок.

Переїзд до смт.Берегомет.

Еколого - туристичний маршрут "Кам'яне кільце парку"

Для шанувальників активного зимового відпочинку Мигово надає чудові траси всіх рівнів складності. Три витяги, два ліфти, снігова гармата - усі ці сучасні пристрої для зручності і комфорту туристів взимку зробили курорт одним з найпопулярніших зимових місць відпочинку в Прикарпатті. Катання: лижі,тюби.

Відправлення на потяг.

7 день 09.01.19р. Прибуття в місто

Вартість туру:

   

20-25чел. плацкарт/купе

 

 

  

 

4000 грн./4500 грн.

 

Вартість туру включає:

Автобусне обслуговування; Страховка;
Екскурсійне обслуговування згідно з програмою;
Супровід гіда- екскурсовода по всьому маршруту;  Вхідні квитки;

Харчування (2-х разове);

 Вартість не включає:  Особисті витрати;
 

Категория: Праздники | Просмотров: 352 | Добавил: s-v-s7 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика

DELLAS TOUR и Экскурсий © 2024 | Бесплатный хостинг uCoz